Puur Fashion Schoenen

Puur Fashion, de schoenenafdeling!

Onze schoenenmerken zijn:

Marco Tozzi, Caprice, Skechers, en Ilse Jacobsen Comfortabel en modieus. De sneakers zijn nu heel veel te zien maar natuurlijk hebben we ook een pump en sandaal en in de winter een laars. In basic kleurtjes. Makkelijk te combineren met de kleding. Bij heel veel schoenen kan tegenwoordig de binnenzool eruit en vervangen worden door eventueel een steunzool. Onze schoenen zijn gemaakt van textiel en leer. De schoenmerken hebben twee collecties in het jaar.

 

Daarnaast hebben we nog heel veel accessoires; denk aan panty’s, sjaaltjes, tassen, hoedjes en alles om een total look te creëren.

Oroblu panty’s zijn mooie stevige panty’s in verschillende diktes en kleuren. In de winter hebben we daar ook nog maillots en wollen sokken bij. Een zeer compleet assortiment !

Van Hi-Di-Hi en Noi-Noi hebben we allerlei tassen in vrolijke kleurtjes en modelletjes. Gemaakt in China, Fair Trade ! Wij hebben grote en kleine tassen; rug- schouder- en handtassen, maar vooral erg leuke tassen. Ook portemonneetjes en dagboekjes in dezelfde kleuren als de tas maken het helemaal compleet. Hi-Di-Hi heeft drie collecties in het jaar en Noi-Noi twee.

Wij hebben daarnaast ook riemen van Trezz. Leren riemen in hippe kleuren en verschillende breedtes. Maar ook basis kleuren en breedtes.

Sjaaltjes, hoedjes en alles wat wij bij de inkoop tegenkomen en wat past bij ons in de winkel is ook bij ons te vinden.

Schoenen hebben wij vanaf maat 37 tot en met maat 42.