Puur Fashion Schoenen

Puur Fashion, de schoenenafdeling!

Onze schoenenmerken zijn:

Marco Tozzi, Caprice, Skechers, en Ilse Jacobsen Comfortabel en modieus. De sneakers zijn nu heel veel te zien maar natuurlijk hebben we ook een pump en sandaal en in de winter een laars. In basic kleurtjes. Makkelijk te combineren met de kleding. Bij heel veel schoenen kan tegenwoordig de binnenzool uit en vervangen worden door eventueel een steunzool. Gemaakt van Textiel en leer. De schoenenmerken hebben 2 collecties in het jaar.

 

Daarnaast hebben we nog heel veel accessoires denk aan Panty’s, sjaaltjes, tassen, hoedjes en alles om een total look te creëren.

Oroblu panty’s mooie stevige panty’s in verschillende diktes en kleuren. In de winter hebben we daar ook nog maillots bij en wollen sokken. Een zeer compleet assortiment !

Hi-Di-Hi en Noi-Noi een hip tassenmerk in vrolijke kleurtjes en modelletjes. Gemaakt in China, Fair Trade ! Van grote, kleine, rug, schouder, hand maar vooral erg leuke tasjes. Ook portemonneetjes en dagboekjes in dezelfde kleuren als de tas maakt het helemaal compleet. Hi-Di-Hi heeft 3 collecties in het jaar en Noi-Noi 2 collecties in het jaar.

Wij hebben daarnaast ook riemen van Trezz. Leren riemen in hippe kleuren en verschillende breedtes. Maar ook basis kleuren en breedtes.

Sjaaltjes, hoedjes en alles wat wij bij de inkoop tegen komen en wat past bij ons in de winkel is ook bij ons te vinden.

Schoenen hebben wij vanaf maat 37 tot en met maat 42.