Onze merken

Angels: Angels jeanswear een begrip onder de jeans , de collecties zijn gericht op de vrouw die hoge eisen stelt aan pasvorm en kwaliteit. De broeken hebben we in diverse modellen en kleuren. Favoriet is de Skinny, Cici en Dolly en per seizoen komen daar andere modellen bij. De pasvorm is hoog op de heup. Denk ook aan dit merk aan korte broeken, driekwart of enkellang. De lengte is er in 30 (regular) en 32 (Long) maten. Angels heeft 4 collecties in het jaar.

Another woman: een Nederlands modemerk voor de vrouw die weet wat ze wil. Kleding met een prettig comfort en de juiste pasvorm, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dit merk heeft voornamelijk bovenstukken. Vestjes, truien, T-shirts, en Tops. Prachtige kleuren geweldig met elkaar te combineren. Another Women heeft 2 collecties in het jaar.

Dreamstar: Dreamstar een mooi casual merk voor de modebewuste vrouw. Het totale plaatje (tops, blazertjes of stoere jackets, vestjes, rokken en broeken) de maat is wat ruimvallend en de broek valt hoog op de heup. Elk seizoen weer prachtige items mooi op elkaar afgestemd. Dreamstar heeft 5 collecties in het jaar.

Poools: Een vrouwelijk en stoer Nederland label. Deze mix wordt vertaald in design, draagcomfort, en pasvorm. Ook bij dit merk staat kwaliteit en service hoog in het vaandel ! Seizoenen zijn op elkaar afgestemd wat betreft kleur en materiaal gebruik. Dit merk heeft ook voornamelijk bovenstukken denk aan: Tops, vestjes, jasjes (blazertjes maar ook stoere jackets), maar heeft ook leuke jurkjes, rokjes en net even de wat aparte broeken. Poools heeft 4 collecties in het jaar.

Roossenstein Wolke : een prachtig Nederlands merk. Kleding gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, katoen en viscose. En volgens de nieuwste technieken geproduceerd. Ze komen ook steeds met nieuwe items. Zo hebben wij truien gemaakt van gerecyclede jeans en gebreid in Nederland. Dit merk heeft voornamelijk tops en Jurkjes maar ook heerlijke warme vesten en Cabans in de winter en in de zomer de fleecejassen en bodywarmers. Roosenstein Wolke heeft 2 collecties in het jaar.

S.Oliver: een bekend Duits merk met maandelijks een nieuwe collectie casual en draagbare mode. Dit merk levert alles om er top uit te zien. Denk aan: Tops, vestjes, jasjes, jurkjes, rokken, broeken ook jeans, bloesjes, sjaaltjes, winter en zomer jassen en schoenen. Elk seizoen is op kleur afgestemd en de prijzen zijn goed in verhouding. S. Oliver heeft 12 collecties in het jaar.

Street one : ook dit merk heeft alles in huis. Waarschijnlijk ken je dit merk van de welbekende kreukshirtjes. Altijd weer in verschillende kleurtjes en printjes. De broeken zitten heerlijk voor de dames die niet het hele hoge willen maar een fijne heupbroek denk dan aan dit merk. Ook jeans, Jasjes, blazertjes, basis T-shirtjes, rokken, jurkjes, winter en zomerjassen en sjaaltjes. Ook Street One heeft 12 collecties in het jaar.

Soquesto: Een goed betaalbaar merk uit Duitsland. Een merk dat voornamelijk naar het draagcomfort en pasvorm van de vrouw kijkt. Bedoeld voor de wat stoerdere vrouw. Heeft ook voornamelijk tops denk aan heerlijke sweaters, fleecejasjes, makkelijke truitjes en T-shirtjes, bodywarmers maar ook winter en zomerjassen. Soquesto heeft 4 collecties in het jaar.

Yest: een kleurrijk Nederlands merk. Gaat voor het volledige plaatje. Tops, vestjes, jasjes, jurkjes, rokken, broeken, basistops, winter en zomerjassen. Het is een betaalbaar merk en goed te combineren met andere merken. Yest heeft 6 collecties in het jaar.

Maatvoering van onze kleding is van 36 tot en met 46.