Puur Fashion, de schoenenafdeling! Maak nu je nieuwe outfit compleet met een nieuw paar schoenen.

Onze schoenenmerken zijn:

Marco Tozzi, S. Oliver en Tamaris: allemaal schoenenmerken met hele leuke prijsjes. Comfortabel en modieus. Van Pump tot laars. Sandalet, slippertjes, sneakertjes, chelsea bootjes maar ook hippe enkellaarsjes. In basic kleurtjes. Makkelijk te combineren met de kleding. Tamaris heeft daarnaast ook schoenen waar de binnenzool uit kan eventueel te vervangen door een steunzool. Gemaakt van Textiel en leer. De schoenenmerken hebben 4 collecties in het jaar.

Daarnaast hebben we nog heel veel accessoires denk aan sjaaltjes, tassen, sieraden, hoedjes en alles om een total look te creëren.

Hi-Di-Hi: een hip tassenmerk in vrolijke kleurtjes en modelletjes. Gemaakt in China, Fair Trade ! Van grote, kleine, rug, schouder, hand maar vooral erg leuke tasjes. Ook portemonneetjes en dagboekjes in dezelfde kleuren als de tas maakt het helemaal compleet. Hi-Di-Hi heeft 2 collecties in het jaar.

Napsoe: een degelijk en stoer tassenmerk. Gemaakt in Nederland. Kleine tasjes met schouderband van stoer rundleer. Semi-gelooid en helemaal Plantaardig gelooid leer. Van gevet leer maar ook met een stans van Crocoprent of slangenprent in prachtige kleuren. En een print van Rog. Er is veel mogelijk met dit merk. Wordt gemaakt op onze bestelling.

My Tutti: armbandjes van steentjes gecombineerd met metalen muntjes of silverplated metalen kralen. In heel veel verschillende steentjes o.a. Parel, Rosequartz, Rood Coral, Amazonite, Malachite, Jade, Grijs en zwart Agaat en ga zo maar door. In 4, 6 of zelfs 8mm doorsnee. Prachtig om te combineren met elkaar. Leuk als cadeautje of zomaar voor jezelf om de total look helemaal af te maken. Ook van My Tutti hebben we heerlijke geurkaarsen in een glazen pot al een plaatje om zo in je huis neer te zetten met de lekkerste geuren !!

Sjaaltjes, hoedjes en alles wat wij bij de inkoop tegen komen en wat past bij ons in de winkel is ook bij ons te vinden.

Schoenen hebben wij vanaf maat 36 tot en met maat 41.